Het seizoen is gestart

Toegevoegd op 5 september 2013 om 00:00 door Dianne Mathieu
Whatsapp Facebook Twitter


Vorig seizoen hebben we al geprobeerd om met een vriendinnenteam te beginnen bij de competitie, maar dat was helaas niet mogelijk... Balen! Maar ja, het spelletje volleybal blijft leuk, dus het grootste gedeelte van de dames bleef ook maar spelen. Mireille en Rosanne bij dames 2, Dianne en Marijn bij dames 3 en Marloes en Macha bij dames 4. Lenneke was zwanger en Illse en Annemarie waren ook al gestopt... En toen tijdens het seizoen; Mireille geblesseerd en gestopt, Marloes zwanger en Marijn geblesseerd. Lekker dan! (klopt dit allemaal dames?)

En dan komt de teamindeling voor het nieuwe seizoen... en weer zitten we allemaal verspreid of hebben er weer een aantal besloten om te stoppen of bij de recreanten te gaan. :( Rosanne trok de 'stoute schoenen' aan... zullen we t nog een keer proberen dames? Maar dan nu bij de recreanten? Bij de competitie lukt het toch niet en een aantal dames vinden t ook wel lekker om niet iedere zaterdag wedstrijden te hoeven spelen... Ik gaf het weinig kans, maar toch... laten we t maar proberen! En ja hoor... De meiden waren er allemaal nog wel voor in. En we hebben extra aanvulling van Jorien (vriendinnetje van Rosanne) Eindelijk.... ons vriendinnenteam is een feit! :Y

Helaas waren te laat met aanmelden voor de recreantencompetitie dus het zag er naar uit dat we dit seizoen alleen konden trainen met elkaar. Ook niet erg, want dat is al heel gezellig en zo kunnen we lekker op elkaar ingespeeld raken. Bovendien moeten Mireille en Marijn eerst nog een baby'tje op de wereld zetten, dus we zijn tot begin 2014 nog niet op volle kracht... En toen mailde Raf (recreantencommissie) dat er een plek was vrijgekomen in de D-poule. Waarschijnlijk erg onder ons niveau, maar ja... waarom ook niet. Leuk toch! Ik zeg; t eerste seizoen meteen KAMPIOEN!!

De eerste trainingen zijn begonnen en tot begin oktober hebben we Rens kunnen strikken als trainer. Helaas voor ons gaat hij daarna voor onbepaalde tijd naar t buitenland (Nieuw Zeeland toch?), maar we zijn al heel blij met hem voor de eerste periode... Daarna zien we wel weer verder. We zijn immers t leukste damesteam van Limes, dus daar wil elke man toch de 'leider' van zijn? 8) John komt een keertje kijken en ons op 25/9 training geven... Ik ben er dan zelf niet, maar vertrouw helemaal op de rest van het team om ervoor te zorgen dat John het zo leuk gaat vinden dat hij ons vaker wil gaan trainen. ;)

De trainingen zijn tot nu toe leuk, lekker intensief en vooral ook gezellig. Die houden we erin!! En dat competitiegedoe (zoals dames 4 dat de eerste training noemde) houden we er ook lekker in. :) Volgende week zijn we als het goed is voor het eerst compleet (op de zwangere dames na dan), dus nog gezelliger!

En het valt wel op dat bij de recreanten het vooral draait om gezelligheid. Er wordt goed overlegd met elkaar en gevraagd hoe de trainingen waren (aangezien we steeds met een ander team trainen) en daar wordt dan weer wat mee gedaan. Ik zeg: TOP! Hadden we veel eerder moeten doen. ;)

En nu op naar de eerste wedstrijddag... volgende week zaterdag in IJsselstein. Ik ben benieuwd. De andere damesteams voorspellen veel rommelballen van de tegenstanders en gezeur dat we niet te hard mogen slaan / bovenhands serveren. LOL! (Ik hoop dat we na de eerste wedstrijden nog net zo hard kunnen lachen en niet zijn afgemaakt, omdat we niet om kunnen gaan met geprutst van andere team... haha!)

Hoe dan ook: ik voorspel het leukste seizoen bij LIMES tot nu toe met veel fanatisme en vooral heel veel gezelligheid!
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento